Bob Warnas (75 jaar) Den Haag

In het begin van de jaren '60 waren wij voor het eerst in Duitsland, in Heidelberg om precies te zijn. Wij gingen in een klein restaurantje wat eten en daar hoorden wij voor het eerst Dalida zingen. Het nummer heette: Am Tag als der Regen kam. Wij werden gegrepen door haar stem en als wij ergens kwamen waar toevallig een jukebox stond, was dit het nummer wat wij kozen. Ik ben nu nog steeds bezig vinylplaten van haar te verzamelen, want daar klinkt haar stem toch nog warmer op dan op een CD. En deze site is in een woord geweldig. Ans en Bob Warnas

Tommy (23 jaar) Zevenaar

ik verzamel platen en toen ik eens een plaat van dalida kocht was ik ook direct verkocht wat een stem wat een mooie dame zij hoort ook in het rijtje van Judy Garland Shirly Bassey en Edith Piaf thuis

Richard (36 jaar) Assen

Mijn eerste kennismaking met Dalida was nadat ik J'attendrai hoorde op de radio. Ik werd meteen gegrepen door haar warme, melancholieke stem en heb toen mijn eerste CD gekocht met alle grote hits. Ik vind dat ze een heleboel ongelofelijk mooie chansons op de plaat heeft gezet. Een favoriet kiezen is altijd moeilijk, maar Les Choses de l'amour vind ik een hele ontroerende en prachtige vertolking en uiteraard Avec le Temps. Complimenten voor deze fantastische site voor een van de mooiste zangeressen van de afgelopen eeuw!!!

René Hengeveld (24 jaar) Arnhem

Sluit ik mij aan bij Dhr. Driessen, sinds ik het voor het eerst hoorde op het tourjournaal ben ik gegrepen door haar mooie stem.

Martin Driessen (53 jaar) Almere

ik ben gegrepen door haar liedje bij het tourjournaal op de tv van dhr. smeets. wie kan mij de goede tekst en cd noemen waar het op staat.Bij voorbaat dank. Ik ben nu op weg om een late fan van haar te worden.

Thomas De Wreede (58 jaar) Nederland

Warmte. De ongelooflijke warmte die uit haar stem straalt in combinatie met fantastische componisten en tekstdichters is wat mij in Dalida aantrekt.

Willem de Wit (47 jaar) Haarlem

Mijn hartstocht voor Dalida uit zich in het feit dat ik haar nummers ga zingen als mijn alter-ego Dusty deze herfst en dat ik voornemens ben om mijn fans alvast een voorproefje te geven in Augustus tijdens een gay-event. Ik ga hun "les Gitans" en "Gigi 'L Amoroso"laten horen.... Dit is mijn aandeel in het levendig houden van deze Diva!

Joop Boven (44 jaar) Winschoten

Wie heeft de tekst "Gigi L'amaroso" in het nederlands ??? Ik zou graag weten waar het liedje nou precies over gaat, en wat de tekst is. Wie o wie ?? Ik hoorde het liedje tijdens een crematie van iemand die een fan was van Dalida, vandaar.

Overduijn Barbara - Nederland

Wat een stem, wat een charisma. Dalida, bijna 20 jaar geleden heb je gekozen om er niet meer te willen zijn. Ik weet nog dat ik heel klein was en voor het eerst het nummer j 'attendrai hoorde en meteen verkocht was. En nu nog steeds. Je muziek is tijdloos en een prachtige stem.

Dihock Dieder (60 jaar) Houten

elke avond zit ik weer even met een brok in mijn keel je te bewonderen op your tube.wat een uitstraling,wat een stem.voor mij ben je nog steeds de enige echte Diva. dieder-houten.

Jorgen Geesink (23 jaar) La Hague

Ik ben geboren op 5 mei 1980. Dalida was voor mijn tijd. Ik ken Dalida sinds een paar maanden. Al heb ik haar nooit gekend toen zij hier nog was, ik mis haar.

Jacques Dankaart (46 jaar) Koewacht

Als bewonderaar van haar muziek, is ze voor mij altijd een superster. Wanneer ik dan haar standbeeld in de buurt van Mon Martre zie, wanneer ik daar ben hoor ik in de verte haar muziek.

Fan club

club

Mise à jour

miseajour

Discographie

dizscographie

Biographie

Biographie officielle Dalida

Paroles de chansons

parolesdechanson