• Clips vidéo
  • Clips vidéo

Témoignages

Norvège

Oyvind Bibow Hansen (29 ans) Oslo

 Hei! Jeg er en stor fan av Dalida, og tror jeg har det meste som er å oppdrive på cd og dvd. Dama slutter aldri å imponere med sin store stemme og vidunderlige opptreden. Det er ikke mange i Norge som kjenner til henne, men som alle skatter er også Dalida verdt å ha for seg selv! Å velge en favorittsang er nesten umulig, men Avec le temps, Pour ne pas vivre seul, Tico Tico, Je suis malade og Captain Sky er for tiden topp fem - en liste som forandrer seg til stadighet. Leve Dalida!

Helene S.-Foss (25 ans) Norvège

Jeg oppdaget Dalida for mange år siden da jeg så et program ved navn La Chance aux Chansons på TV5. Jeg glemte ikke navnet og prøvde å finne musikk av henne på nettet. Det var spesielt Tico-tico jeg så etter, for den var så morsom. Men da jeg prøvde å finne ut om hun fortsatt var i live ble jeg dypt lei meg da jeg fant ut at hun var død. Like fullt er jeg hekta. Hun har et veldig variert repertoar, så det er umulig å gå lei :-) Desverre er det ikke mange i Norge som vet hvem hun er så jeg reklamerer som best jeg kan ;-)

Les cookies nous permettent plus facilement de vous proposer des services. En utilisant nos services, vous nous autorisez à utiliser des cookies.